About

Hi Beautykinks, welkom op mijn blog!

Ik ben Keshia Richardson en heb een passie voor bloggen,filmen,koken haar en beauty. Altijd ben ik bezig geweest met nieuwe haarstylen en bloggen, maar deze passie wil ik nu een ‘baan’ van maken. Door mijn Youtubekanaal is Keshia’s Kitchen onstaan. Ik ben een thuiskok met een Caribische en Surinaamse keuken, die kookt voor particulieren en zakelijk. Verder geef ik Soulfoodworkshops, doe ik aan gast spreken en jurlylid zijn op events.

Wat is dit voor blog?

Dit is een ‘beauty’ en ‘haar’  blog. Hier kan je van alles vinden wat met de donkere huid en (kroes/ krullend) haar heeft te maken. Het is toch algemeen bekend dat de donkere huid en ons haar toch een andere soort ‘behandeling’ nodig heeft dan voor andere huidskleuren en haartypen. Er blijven vele vragen onbeantwoord omtrent deze onderwerp en daar zal op deze blog meer aandacht aan komen. Ook zal er een stukje ‘lifestyle’ in terug komen waarbij ik lekkere buitenlandse gerechten laat zien. Simpel, snel en lekker! Ook zal de onderwerpen ‘liefde&relaties’ erin terug komen omdat liefde voor mij HEEL belangrijk is en ‘geloof’. Hierbij leg ik uit hoe ik mijn geloof tot praktijk breng. Is het niet mooi om ‘hoop’ te hebben in moeilijke tijden?

Is deze blog alleen voor donkere/getinte mensen?
Nee, absoluut niet!
Hoeveel blanke/lichte mensen hebben kroes/krullend haar? Heel veel! En is beauty niet voor iedereen? Misschien heb je zelf geen kroes/krullend haar maar heb je wel een kind met deze haarstructuur en heb je geen idee hoe je het aan moet pakken. Rennend naar een blackhair kapsalon die je ongetwijfeld een chemische behandeling aanbiedt zoals: relaxer (straight) of keratin. Geld maken op jou ontwetendheid en niet weten wat voor schade je aan het haar en lichaam aanricht. Stop hiermee! En leer hier hoe je kroes en krullend haar moet verzorgen en stylen wat  in een kleine budget past.

De blogs over mijn ‘lifestyle’ zal je veel kennis en handige tips geven voor in de keuken. En heb je misschien vragen over het praktiseren van je geloof in de maatschappij of andere dingen die ermee te maken hebben. En omdat we allemaal mensen zijn is het onderwerp ‘liefde&relaties’  voor iedereen leuk om bespreekbaar te maken.

Wil je iets naar mij opsturen?
Ik review met liefde jullie producten. Stuur mij een email op: info@beautykinks.nl

Love you beautykinks friends,

Keshia

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *