Beautykinks op tv!

Hi loves, rtv

Een tijdje terug kreeg ik een uitnodiging van RTV Utrecht voor een TV opname over het praten over kroeshaar.
Nu ben ik deze blog begonnen omdat ik mijn haarreis wilde documenteren om zo ook andere vrouwen te helpen omdat als je vaak je haar onder een pruik heb gedragen of chemisch behandeld heb, nogal een avontuur is om plotseling je krullen of kroeshaar te ontarmen.

Helaas gaat het verder dan alleen dat. Want waarom komt het in onze zwarte gemeenschap zo vaak voor dat we onze haar chemisch behandelen tot onze eigen textuur niet meer zichtbaar word. Of waarom verstoppen we het onder iemand anders zijn haar?

Hoor wat ik erover te zeggen heb. Ook is een kennis van mij aanwezig in de opname Dominique Snip de eigenaresse van Sheado.
Deze dame heeft haar eigen productenlijn gemaakt voor alle vrouwen voor kroes en krullend haar.

Bekijk hieronder wat we te zeggen hebben over onze ‘haar’.

God’s zegen!

Keshia

(Even wachten na de advertentie en bekijk vanaf 17.51)

http://www.rtvutrecht.nl/gemist/uitzending/ustad/campuscam-campustalk/20140901-1810/

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *