Biologische moestuintje maken op de balkon

Hi loves, groenten

Ik ben al zeker twee maanden bezig met mijn eigen biologische moestuintje kweken voor op mijn kleine balkon.
De laatste jaar zijn wij vooral bezig met biologisch eten en nu sinds kort ook gewoon zelf kweken op de balkon.
Ik ben dit begonnen omdat ik me heb verdiept in HEALTY FOODS en het belang ervan voor je lichaam.
Hoe vaak horen we tegenwoordig de “K”woord dat mensen daar op jonge leeftijd al aan overlijden. Soms is het erfelijk en kan je er niet veel tegen doen, maar vergis je niet hoeveel effect bewerkt eten ook heeft op onze lichaam!
Ooit over nagedacht waarom ongezond voedsel goedkoper is dan gezond (biologisch) voedsel? Do your research!

Naast dat het gezond is, vind ik het een leuke bezigheid. Het werkt bijna therapeutisch op mij om lekker in de zon bezig te zijn met mijn baby’s (zaadjes) die peuters (planten) worden tot volwassenen (rijp) om vervolgens lekker op te eten hihi…

Verder vertel ik hoe ik mijn boodschappen thuisbezorgd krijgt door een boer die een biologische landbouw heeft, genaamd beterbio.nl. Bekijk even of ze ook bij jou in de buurt bezorgen, zo niet dan Google je even een soort gelijke bedrijf die dit in jou buurt aanbiedt. Het fijne hiervan is dat ik de groenten eenmaal gesneden kan hergebruiken door deze te planten. Dus het is een mooie investering! Bekijk het filmpje voor meer informatie hierover!

Vergeet niet te abonneren op mijn Youtubekanaal om op te hoogte te blijven over de aanvullingen in mijn moestuintje.

God’s zegen!

Keshia

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *