De BeautyKinksbox

Herken je dat ook, dat als je een plan maakt dat God bekijkt of Hij het door laat gaan of niet. Of het zelfs nog verbeterd!
Bij mij is nu het laatste aan de hand. De Heer verbeterd mijn idee optimaal en geeft mij zoveel creatieve inspiraties.
Ik zal jullie vertellen wat ik hiermee bedoel.

Vanaf jongs af aan was ik dagelijks bezig met mijn haar. Iedere maand moest ik een nieuwe kapsel hebben. Lang haar, kort haar, glad haar, krullend haar, grijs, paars en rood. Niks was mij te gek!
Deze hobby is uiteindelijk gebloeid in het verdiepen van ons haar tot een hele blog (website) erover schrijven, fotograferen en filmen.
Mijn passie is nu ook zichtbaar bij de mensen om mij heen tot mijn collega’s in de zorg aan toe.

Hoe het idee begon.

Twee collega’s wilde wat meer weten over wat ik doe en wilde mijn social media gegevens. Tot de ene vraag kwam van: ‘Doe je geen haren thuis?
‘Verkoop je geen producten?’ Uhm, nee sorry.
Dit heeft mij doen denken van, ja inderdaad waarom doe ik dat niet gewoon. Ik doe dagelijks mijn eigen haar, waarom zou ik het niet voor een andere kunnen doen. Ik gebruik veel producten en heb veel kennis over producten die bij diverse haartypes passen. Waarom maak ik er geen gebruik van?
In het leven moeten we open staan voor nieuwe dingen en proberen buiten de box te denken. Niet bang zijn, maar gewoon doen!
Uiteindelijk wordt het alleen maar beter.

Toen begonnen de vragen! Wat moet ik aanschaffen? Hoe ga ik het inpakken? De haarproblematiek die ze had, heeft ze mij wel verteld.
Toen wist ik het. Ik ga een eigen BOX maken, een BEAUTYKINKSBOX!
Er is al recent een Black Beautybox op de markt, maar die laat ook nog veel te wensen over. Vele reviews die ik heb gelezen erover zijn de mensen niet erg blij met wat ze krijgen. Nou, waarom niet het bestaande idee verbeteren dan? Is dat niet wat vele succesvolle ondernemers doen? Van een bestaande idee, een verbeterde versie maken?

Ik bracht mijn collega haar Beautykinksbox en ow wat was ze er blij mee! Ze vond dat ik er veel liefde aan had besteedt.

Ik had er een Beautykinks gebruiksaanwijzing bij gedaan zodat ze weet hoe ze het moet gebruiken.

Maar wat zat in de box dan?

Hairgoodies!!!

Haarvoeding, wat het haar nodig heeft.
Er zaten goede merken in zoals Shea Moisture, Groganics, pure haarolieen zoals castor olie en aloë olie en nog veel meer goodies!
Ook zaten er wat samples bij zodat ze kennis kan maken met andere merken die aandacht besteden aan haar specifieke klacht.

Maar hey, dat was nog niet alles! Daarna vroeg ze mij nog of ik haar haren wilde doen. Gewoon even simpel wassen met de producten die ze heeft gekregen en haren rollen. Wauw, ik wist niet wat ik hoorde! Ik deed dit wel altijd bij mijzelf dus ik legde haar uit hoe ze dit zelf kan doen. “Nee, ik wil dat JIJ  het doet”.  Owkee, let’s do this!

Wat vinden jullie van de BEAUTYKINKSBOX? Zijn het merken die jij ook graag wilt gebruiken en zou je hem ook willen? Laat het mij weten in een comment!

 

God’s zegen!

Vergeet niet te subscriben (abonneren) links op mijn blog! IT’S FREE!
 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *