DIY || Bella Luccé beauty producten

Hoi Beauty’s,

Ik heb nieuwe DIY (Do it Yourself) beautyproducten binnen die gesponsord zijn door Ayanna Maisha.
Misschien hebben jullie het al door maar de laatste tijd ben ik steeds meer van de Do It Yourself omdat dit ongelooflijk veel geld bespaart. Je moet het zien als een investering. De aanschaf van de producten zijn bijna net zo veel als een Spa behandeling, alleen heb je de producten nu zelf in huis en kan je er vaker van genieten!
Persoonlijk vind ik dat fijner omdat ik ervan houdt om mij wekelijks te verwennen. En dan is dit een perfecte oplossing! Of als je krab bij kas zit en het niet iedere maand kan permitteren om naar een Spa te gaan, is dit ook echt een aanrader.
De producten zijn proefdiervrij en milieu vriendelijk (het is gerecycled).

Tegenwoordig met de crisis moet je even creatief zijn met je uitgaven al wil je niet jezelf verwaarlozen.
In het filmpje heb ik het over een onderzoek wat er is gedaan naar het verschil van natuurlijke producten en biologische producten. De meeste mensen vragen zich wel af wat nou het verschil is. Als jullie willen weten waar ik die onderzoek van heb kan je een comment achterlaten en zal ik jullie de link doorgeven.

Zijn jullie al bekend met de merk Bella Luccé? Wat zijn jullie ervaringen hiermee en als je er niet bekend mee ben, zou je het uit willen proberen? Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het me weten onder deze artikel.

Het adres van het winkeltje:

Ayanna Maisha ®

Westeinde 201a
2512GZ Den Haag
Tel: 06 12 19 95 02

P.S. Mocht er een product niet meer op de website staan kan je haar altijd een mailtje sturen waarin ze je beantwoordt en je alsnog de bestelling kunt plaatsen. No worries!
God’s zegen!

Bekijk het filmpje in HD kwaliteit!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *