DIY: Zelf haarproducten maken voor kroes en krullend haar (low budget)

Hi loves, diy

Ik had mijn haren in een protective styl, oftewel synthetische twists gezet zodat ik lekker op vakantie kon gaan zonder veel te hoeven doen aan mijn haren. Of anders gezegd, dat ik mijn haren even met rust laat want ik heb last van ‘hands in my hair syndrome’. Echt, ik kan niet van mijn haren af blijven omdat het gewoon zo lekker fluffy aanvoelt.
Anyhow, dus dat is een plan dat is mislukt. Mijn doel was om het 1 maand op zijn minst in te houden wat uiteindelijk 2,5 week is geworden om dat ik gewoon mijn haren miste. Ik was benieuwd hoe mijn haren gegroeid waren omdat mijn haar hard groeit van dit soort kapsels. En ik wilde met me vingers door mijn haar heen gaan en gewoon mijn afro weer zien!`
In het filmpje vertel ik jou dat het niet nodig is om dure producten aan te schaffen voor gezonde haar, of als je ergens bent zonder dat je je eigen producten mee heb, wat je dan kan doen! Vergeet niet dat toen we jong waren, er ook gewoon goedkope haarvet werd gebruikt waar alles inzat wat
nu wordt afgeraden, maar ons haar was dik en lang! Remember that?!

In het filmpje hier zie je de marley hair wat ik erin had zitten.
Deze waren prachtig want ik houd van dik haar, maar de dikte was niet praktisch om mee te zwemmen. Dus opnieuw laten doen maar dan grotere secties en veel minder haar zodat me nek niet half breekt.

oorbellen

Na het losmaken zag ik direct dat mijn haar was gegroeit ondanks dat het natuurlijk ‘gestretcht’ is.
haren losmaken

diy2

De haircut dat ik bij Jooze.nl in A’dam deed, kwam nu goed zichtbaar tot zijn recht dat je in het filmpje zal zien. Het haar is overal gelijk en het groeit in een gelijkwaardige model. Aanrader om je haar door de eigenaar van Jooze te laten knippen want het kan je haar direct een ‘vollere’ look geven! Ook al doet het even pijn als er 3 cm van je haar af wordt gehaald zoals bij mij.

Vond je het filmpje informatief en is er iets dat je nog wilt weten of wilt zien? Stel in de comments je vraag en blijf
automatisch (gratis) op de hoogte van de nieuwste filmpjes door op de blog te abonneren (zie rechts) of op mijn
youtubekanaal te abonneren!

Enjoy, God’s zegen!

Keshia

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *