Hoe weet je of een man echt van je houdt?

Het is al algemeen bekend dat mannen en vrouwen niet hetzelfde denken. Maar onze gevoelens komen wel overeen alleen uit de man het anders dan een vrouw.
Dit kan vaak voor verwarring zorgen omdat het dan niet altijd voldoet aan wat ‘wij vrouwen’ verstaan onder liefde.
Liefde is niet wat je ziet op TV. Dat is een sprookje.
Het is belangrijk om te weten met wie jij je toekomst gaan inplannen, want een partner kan je maken of breken.
Het lijntje tussen liefde en haat is heel dun.
Dit gaat niet alleen maar over je toekomstige partner, maar dit geldt ook voor vrouwen die alleen een kind willen met een man zonder enige committent.
Want welk andere sterke committent is er als jullie ouders worden van een kindje? Dit zorgt ervoor dat je de rest van je leven verbonden bent met elkaar of je nu besluit om met andere partners te gaan of niet. Een kind zorgt er altijd voor dat jullie contact moeten blijven houden.
Waarom dat niet gelijk een goede partner hiervoor kiezen? Maak je leven gemakkelijker, niet moeilijker.
De crisis is al moeilijk genoeg.

Signalen nodig? Hier komt het!

1. Hij is transparant. Er zijn geen vragen of twijfels over waar hij is en wat hij doet. Hij verteld dit uit zichzelf omdat hij jou niet ongerust wilt maken.

2. Hij maakt tijd voor jou. Er zijn geen excuses, alleen maar mogelijkheden. Je zal dagelijks wel wat van hem horen.

3. Hij wordt jou leider. Een man die van jou houdt wilt jou altijd helpen en verbeteren in hetgeen wat je doet. Hij gunt je jou succes en ontplooiing.

4. Zijn prioriteiten veranderen. Hij bespreekt eerst met jou de week door over wat moet gebeuren, en daarna maakt hij tijd voor zijn eigen dingen.

5. Je ontmoet zijn ouders, vrienden en collega’s omdat hij jou wilt ‘showen’ en noemt jou zijn vriendin, verloofde of vrouw. Let op zijn woorden en taalgebruik. Die vertellen veel over wie jij voor hem bent.

6. Hij maakt een nestje. Mannen zijn bouwers, als hij van jou houdt wordt hij kritisch naar zijn eigen zaken. Heeft hij genoeg geld om jou en eventueel een kind te kunnen onderhouden? Is zijn huis groot genoeg voor jou en eventueel een kind?

7. Hij wordt jou held. Hij zal het niet kunnen uitstaan als mensen jou pijn doen of naar beneden halen. Hij zou jou altijd willen beschermen zelfs tegen jou eigen onzekerheden. Hij beschermt jou mentaal, fysiek, financieel en sociaal.

8. Hij verwent jou. Een man zal jou altijd willen zien lachen. Zodra hij weet wat jou gelukkig maakt, zal hij dit zonder moeite uit zichzelf voor je doen.

9. Hij respecteert jou. Elke relatie heeft zijn ups and downs. Maar wanneer er downs zijn zal hij dit nooit als een excuus tegen je gebruiken. Hij kent jou tekortkomingen en zal het niet met je verrekenen of jou vertrouwen beschadigen.

10. Hij brengt de relatie naar een ‘next level’. Hij wilt graag zijn toekomst met jou delen dus wilt het officieel maken zodat de hele wereld weet dat jij van hem bent.

Herken jij deze eigenschappen in jou vriend? Dan moet je hem nooit laten gaan!
Heb je nog geen vriend, dan zijn dit de dingen waarop je moet letten als je gaat daten.
Nogmaals, er zullen geen twijfels zijn of hij wel van je houdt of niet? Hij is transparant. Alles gooit hij open en alles is duidelijk.
Er bestaat geen grijs gebied. Alleen progressie en duidelijkheid.

Bid en God zal je begeleiden.

God’s zegen!


Laat mij weten in een bericht hieronder wat je ervan vond en vergeet niet te abonneren op mijn blog!

Comments

2 Comments on Hoe weet je of een man echt van je houdt?

 1. jeannethal libier
  January 16, 2014 at 5:04 pm (6 years ago)

  Txs heb gelezen.I’m Denk heb de waare gevonden.zijn precies de dingen dat hij doet.hoop dat hij zo blijft.groetjes

  Reply
  • Beautykinks
   January 17, 2014 at 12:38 am (6 years ago)

   Hoi taly!

   Leuk dat je de ware hebt gevonden! Keep us posted!

   xxxx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *