Keshia’s Kitchen in de krant! ‘Caribische kokkin verbaasd over eigen succes’

Hi loves, short2

Het was 9 september 2014 toen ik wakker werd door mijn telefoon.
Ik had een enthousiaste journalist aan de telefoon die mij heel graag wilde interviewen over mijn ‘Keshia’s Kitchen’.
Misschien weten jullie niet wat het is, maar ik ben na aanleiding van mijn youtubekanaal een thuiskok geworden voor mijn hele buurt in Utrecht. Het is een Caribische en Surinaamse keuken. Op mijn youtubekanaal zie je onder andere hoe ik kook in de keuken en kan je mijn recepten zien. Helaas staat er nog niet alles op, maar doe mijn best om het zoveel mogelijk te upgraden. Bekijk hier mijn Youtubekanaal (vergeet niet te abonneren, it’s free)
Inmiddels ben ik ook gevraagd om workshops te geven over mijn keuken om mensen handvatten te geven om thuis lekker aan de slag te gaan ook al hebben ze weinig tijd. Want ja, lekker eten kan ook binnen enkele minuten!
En zal ik ook spreken op bijeenkomsten over de onderwerpen waar deze blog van Beautykinks over gaat.
Dus de Keshia’s Kitchen is een baby die geboren is vanuit deze blog.
Dat is ook gelijk de reden waarom mijn header van mijn blog is aangepast. Hoe cool is dat?!
Omdat de keuken zo uit de hand is gelopen, kwam ik er niet onder uit om mij maar in te schrijven bij KVK en officieel ben ik dus een cateraar en kan je mij ook inhuren voor feestjes,bruiloften,events of workshops!

krant tekst

Hij wilde direct langskomen omdat het al de volgende dag in de krant kon. Echter wilde ik even ermee wachten want ik zou een short krijgen van NaturalSistah en wilde graag met die schort op de foto. Helaas was daar geen tijd meer voor dus trok ik een leuke felle roze shirt aan met een vrouw met een grote afro. Kijk eens hoe trots ik op de foto sta terwijl ik een bordje voor hem serveer! Want natuurlijk mag ook hij niet weg zonder wat ervan geproefd te hebben.
Het stukje kwam in de Regionale krant van Utrecht.

Als jullie mijn schort leuk vinden, kan je ook contact opnemen met de bedrijf NaturalSistah die van mokken, kleding en paraplu’s jou logo op kan printen. Gauw doen dus, is super leuk!
Geef wel even aan als je door deze blog kennis met haar product heb mogen maken, vind ze vast leuk!
Vond het super lief dat ik dat gesponserd kreeg.
Ook een werktelefoon heb ik gesponserd gekregen, maar dan van iemand anders. Ik krijg steun en erkenning van elke hoek en dat waardeer ik enorm! Bedankt allemaal!

schort

God is goed!
God’s zegen..

Keshia

Comments

8 Comments on Keshia’s Kitchen in de krant! ‘Caribische kokkin verbaasd over eigen succes’

 1. Mijntje
  September 22, 2014 at 8:45 am (5 years ago)

  Wat stoer! Gefeliciteerd, wat kicken zeg. En jij bent lekker bezig. Trots op een vrouw zoals jou ^_^. Veel succes en plezier met alle moois dat jij doet! Liefs, Mijntje.

  Reply
  • Beautykinks
   September 22, 2014 at 1:38 pm (5 years ago)

   Wat lief van je Mijntje, dank je wel! Ik heb al je comments gelezen en die van Twitter. Super leuk dat je abonnee bent geworden op mijn youtubekanaal!

   God’s zegen!

   Keshia

   Reply
 2. simone
  September 22, 2014 at 11:25 am (5 years ago)

  Waauw de ene na de andere succesvolle deur gaat voor jouw open!!! Congratsss, ik wens je het beste en heel veel plezier met je passie!

  xx

  Reply
 3. Beautykinks
  September 22, 2014 at 1:40 pm (5 years ago)

  Hi Simone, er zijn ook vele deuren gesloten maar dat komt omdat de Heer in controle is over mijn leven. Soms wil ik heel graag iets maar dan sluit Hij wel de deur, om uiteindelijk de beste te krijgen van wat Hij mij voor heeft. Ik dien een goede herder Yeshua… Amen

  Jij bent ook goed bezig met je blog hoor!

  God’s zegen!

  Keshia

  Reply
 4. Nicky Corts
  September 22, 2014 at 9:20 pm (5 years ago)

  Zelf contact opnemen met de krant kan ook. Je stuurt dan een persbericht. Dat is niet betaald, maar de redactie bepaalt of ze je stukje plaatsen of niet. Gevraagd worden is natuurlijk echt een compliment en daarom veel leuker.

  Reply
  • Beautykinks
   September 22, 2014 at 10:39 pm (5 years ago)

   Ahaaa, op die fiets! Dat wist ik niet dat het mogelijk was. Goed om in gedachten te houden dus. Bedankt voor je feedback!

   Groetjes Keshia

   Reply
 5. Claudia
  December 4, 2014 at 8:20 am (5 years ago)

  Wat gaaf dat het zo gegroeid is! Ik vind je header ook erg mooi. Ik ben nu wel benieuwd naar jouw kookkunsten.

  Reply
  • Beautykinks
   December 4, 2014 at 11:40 pm (5 years ago)

   Dank je wel Claudia, God is goed! Die header is door een andere blogger gemaakt van 40plusvrouw! Zij heet Sonja en is geweldig! Me kookkunsten mag je van proeven hoor, je bent van harte welkom! groetjes Keshia

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *