King me hair en mijn slechte weave inn ervaring

Hoi Beauty’s

Eindelijk hierbij mijn review over mijn haarverlenging! Ik weet dat jullie daar lang op heb zitten wachten, maar ik heb in korte tijd ook wat meegemaakt en wilde jullie het volledige nieuws geven!
Als het haar binnenkomt is het bruin maar je kan het haar verven welke kleur je maar wilt. Ik heb het zwart geverfd.

Links: natuurlijk/ rechts: zwart geverft met Jet black verf van Dark and Lovely

Links: natuurlijk/ rechts: zwart geverft met Jet black verf van Dark and Lovely

Zo is mijn hoofd geweaved met de randen los om het te 'blenden'met mijn eigen haar

Zo is mijn hoofd geweaved met de randen los om het te ‘blenden’met mijn eigen haar

Dit is uiteindelijk dan de mooie resultaat.
Ik was er erg blij mee maar kon de pijn niet verdragen.
In het onderstaande filmpje leg ik je uit wat er gebeurde,

Vooraanzicht

Vooraanzicht

Zijaanzicht

Zijaanzicht

Achteraanzicht

Achteraanzicht

Hier het horror resultaat. De andere foto’s met de plakkaten roos wat er tussen het op huid gevlochten haar zat wilde ik jullie besparen.

AUW!!

AUW!!

Door deze ervaring zit ik in een dilemma. Mijn wens is voor mijn huwelijk dit haar op mijn hoofd. Maar ik twijfel dus of ik het weer bij die persoon moet doen of dat ik het door een salon voor extra geld moet laten zetten? Jullie weten al hoe duur een huwelijk en een honeymoon kost dus kan mij dit moeilijk veroorloven. Bekijk het filmpje wat ik hierover zeg en geef mij aub tips over wat ik dan het beste kan doen.
Mijn dank is groot!

Comments

7 Comments on King me hair en mijn slechte weave inn ervaring

 1. Caro
  February 3, 2014 at 12:52 pm (6 years ago)

  Wat vervelend zeg! Kun je anders niet inversteren in een lace wig? Dat soort pruiken oogt heel natuurlijk en doet zeker een stuk minder zeer.

  Reply
  • Beautykinks
   February 3, 2014 at 12:57 pm (6 years ago)

   Hoi Caro, bedankt voor het meedenken! Helaas is dat geen optie want dan zou heel mijn haar bedekt zijn. Ik wil mijn eigen haar met verlenging dragen namelijk. Maar wil er gewoon niet zoveel voor moeten betalen want het geld dat ik ervoor had heb ik al geinvesteerd in dit! pff.. het zit niet mee 🙁

   Reply
   • Caro
    February 3, 2014 at 12:59 pm (6 years ago)

    Begrijpelijk ja, is het ook geen mogelijkheid om het er met haarlijm in te lijmen? Ik heb zelf geen verstand van afrohaar dus ik weet niet precies hoe dat zit maar ik lijm zelf regelmatig extensions in mijn eigen haar. Zo zou je de weave die je al hebt weer kunnen gebruiken.

    Reply
 2. Beautykinks
  February 3, 2014 at 5:12 pm (6 years ago)

  is een optie. maar erg slecht voor je eigen haar. als je het eruit haalt trek je veel haren mee.

  Reply
 3. AZ
  June 23, 2014 at 4:19 pm (5 years ago)

  Hoi hoe is het? Aangezien je laatste tijd veel met je haar ben bezig geweest en je haar enorm gegroeid is vroeg ik mij af of je een idee hebt wat minder schadelijk is voor je haar maar toch je haar helpt groeien: losse vlechten of ginni (cornrows). Ik wil wat anders na een lange tijd.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *