Knotje maken met kinky Marley haar (nephaar)

Hey hairlovers!

Ik was weer aan het experimenteren met mijn haar en kwam om het idee om een knotje te maken met oud kinky Marley haar wat ik nog ergens in mijn kast had liggen.
Eerst dacht ik om een staart of een vlecht te maken maar het is uiteindelijk een knotje geworden.
Ik vertel in stappen hoe je eerst je eigen haar moet verzorgen voordat je de neppe knotje installeert in je haar, maar ook hoe je de nephaar zet op de elastiek zelf, oftewel de ponytail genoemd. Dit kan echter ook met krullend haar of glad haar. Kies gewoon een haartype uit in een afrowinkel die het beste bij jouw haartype past.

Ik wilde mijn haar niet al te plat op mijn hoofdhuid maar wilde het zo natuurlijk mogelijk laten lijken en daar vond ik een opgevouwen hoofddoekje erbij toch beter bijpassen om het contrast met je eigen haar en het nephaar kleiner te maken.
ponytail

Zoals jullie misschien al doorhebben ben ik thuis vaak in mijn pyjama en badjas en film daar dan ook vaak in omdat dat lekker Keshia is hihi.. Echter laat ik daarna wel zien hoe ik mijn mooi heb opgemaakt omdat ik een datenight had met mijn Persian (koosnaam voor mijn man, hij is Iraans namelijk).
Altijd probeer ik mijn filmpjes kort te houden maar pfff, wat is dat moeilijk voor mij zeg! Ik houd van praten dus het is altijd een kunst voor mij om een filmpje van bijna een uur in te korten naar een kwartier. Please vergeef het me haha!
Ik hoop dat jullie er wat aan hebben and let me know! Zou jij dit dragen of niet? Heb jij tips voor mij hoe ik het nog meer zou kunnen dragen? Ik hoor graag van jullie!
Willen jullie mijn hairjourney volgen abonneer je dan hier op mijn youtubekanaal! Je kan ook op de blog zelf abonneren rechts. ——————————————————————————————————–>

Wat vinden jullie van de make- up?!

ponytail2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *