Kunnen we borstkanker voorkomen?!

Hi loves, vragende ik

Even iets totaal anders dan wat jullie gewend van mij zijn. Maar laatst had ik een
artikel gemaakt met een video over Biologisch maandverband.
Zoals jullie mijn Keshia’s Kitchen al hebben gezien kook ik voornamelijk Biologisch. Ik ben steeds bewuster bezig met wat ik allemaal in mijn lijf inbreng, opsmeer en wat ik om mij heen zet. Omdat ik vind dat Nederland een beetje achter loopt in vergelijking tot Amerika met Biologische producten, moet ik heel hard mijn best doen om van ALLES iets biologisch en betaalbaars te vinden.

Vaak beseffen we ook niet dat onze lichaam het grootste orgaan is wat we bezitten. Dus al die lekkere (goedkope) lotions/make-up/parfum wat we aanbrengen bevatten vaak veel chemische stoffen zoals sulfaten en parabenen.
We doen niet alleen onze eigen lichaam er kwaad aan, maar ook onze nageslacht als zijn we zwanger zijn of als we zwanger willen worden. Terwijl we onze babies van onze borst laten drinken denkende dat je goed bezig ben, kan je alsnog steeds weer op die manier je kind ‘vergiftigen’.

Bekijk het filmpje hieronder!

Mijn vraag aan jou, eet je biologisch en/of gebruik je plantaardige of biologische verzorgingsproducten? Waarom wel of waarom niet? Laat jou reactie hieronder achter zodat we van elkaar kunnen leren!

God’s zegen!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *