Mijn EERSTE shoplog|| PAK Afro beauty center (afrowinkel)

Hi Loves,

Hierbij mijn eerste shoplog! Ik wilde in eerste instantie niet dit soort video’s maken omdat ik het niet zo nodig vond. Maar mensen vragen mij toch vaak waar ik iets heb gekocht dus dan doe ik het maar op deze manier! Nu kan ik mensen doorverwijzen naar mijn blog en scheelt mij dit veel denkwerk.
Wat is een shoplog? Dit houdt in dat ik uitleg wat ik heb gekocht en hoeveel het heeft gekocht. Ook vertel ik waar ik het vandaan heb zodat als je iets leuk vind van wat ik heb ,jij het ook kan kopen. Nou is dat even handig?
De nut ervan is dat soms twijfelen mensen om iets te kopen en weten niet zeker of het goed is of wat dan ook. En dan kan het altijd helpen als mensen hun ervaringen ervan kunnen delen zodat jij beter je keuze kan maken of je het wilt kopen of niet!

Als je bekend bent met de afrowinkeltjes weet je dat je niet altijd echt de deskundige advies krijg als wat je graag zou willen. Vaak is de informatie wat oppervlakkig en alles is goed. Nou als bloggerzijnde doe ik veel research over wat wel en niet goed is en of het wel geschikt is voor jou haar of huidtype. Dus tjah, dit soort filmpjes zijn toch wel handig toch!

Heb je nog vragen? Laat een comment achter!
Vergeet niet te liken en te abonneren!

God’s zegen!

Keshia

Comments

2 Comments on Mijn EERSTE shoplog|| PAK Afro beauty center (afrowinkel)

 1. tina
  June 30, 2014 at 9:15 pm (5 years ago)

  ik vindt dat ook echt een goede winkel maar weet niet of ze er een in rotterdam hebben

  Reply
  • Beautykinks
   July 1, 2014 at 12:10 am (5 years ago)

   Ach meid in rotterdam zijn er genoeg van dat soort winkels en ze lijken toch allemaal op elkaar! Dus als je wat interessant heb gezien dan kan je gewoon het navragen in een van de afrowinkels bij jou in de buurt! Succes!

   Keshia

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *