Mijn verhaal: ‘Mishandeld door mijn ex’..

mishandeld

Hi loves,

Hierbij de eerste gestuurde waargebeurde verhaal van een dame die in het verleden mishandeld is door haar ex
en nu haar leven weer verder opgepakt heeft zonder hem.

“Helemaal verliefd en vol vertrouwen stortte ik me in een nieuwe relatie. Ik ontmoette hem in het uitgangsleven. Er was direct een klik. Na telefoon nummers en email adressen uitgewisseld te hebben , hadden we niet lang daarna uren lang gesprekken over van alles en nog wat.Hij was er met vakantie en woonde in Nederland. Ik woonde nog in Bonaire , waar ik me lekker leventje had opgebouwd. Me eigen huis , en helemaal busy met mijn carrière. Ik werkte als freelance model naast een fulltime baan als lerares. Daarnaast kreeg ik ook eens interesse in nagel styling. Ik genoot er allemaal van. Maar ik genoot nog meer van alle aandacht en liefde die ik van me huidige vriend kreeg toen.We spraken vaak over de toekomst en het hebben van een gezin. Ik wilde niet te hard van stapel lopen maar langzaam begon mijn vertouwen in hem te groeien en ik wist ik het zeker : met heb wil ik me leven delen en een nieuwe toekomst op bouwen. We waren vaak aan het wikken en wegen als ik mijn koffers zal pakken om naar hem toe te gaan of omgekeerd. We bekeken de mogelijkheden die ik had om hier een nieuw leventje op te bouwen qua werk. Uiteindelijk maakte het me niet meer uit. Ik wilde het liefst bij hem zijn en zag wel hoe het zou lopen met me carrière.
Helemaal verblind door de liefde en
na een lange afstandsrelatie van anderhalf jaar , besloot ik mijn leventje in Bonaire op te geven. Ik verkocht me auto , inboedel en nam ontslag. Ik wist het zeker , ik blijf niet langer hier , ik miste hem verschrikkelijk en ik kon het gemis niet langer aan.


Uiteindelijk kwam ik aan , was zo ontzettend blij hem te zien. Ik herinner me nog als de dag van gister hoe het de eerste maanden goed ging. Ik zat nog thuis , me suf te solliciteren naar een baan. En uit te zoeken hoe ik hier verder kon gaan in het onderwijs.
We hadden de taken in huis eerlijk verdeeld en over geld hadden we niets te klagen , alhoewel ik wel graag aan de bak wilde om me eigen centjes te verdienen.
Nu weet ik niet meer hoe het allemaal exact begon maar hij begon me ineens te beledigen in het bijzijn van anderen. Onze gesprekken werden steeds grimmiger. Ik kon niet meer vrij uit spreken en vertellen hoe ik over iets dacht. Alles en ook alles werd afgekraakt. Ik weet nog hoe we een keer een misverstand kregen en de winkel en hij gewoon voor iedereen schreeuwde : ‘’ deze vrouw is gek en spoort niet ”.Ik stond perplex. Ik kon wel door de grond zakken. Vanaf die dag ging alles steeds mis. Die bewuste dag reden we nog naar huis , laaiende ruzie in de auto. Op gegeven moment gaf hij me een klap in het gezicht toen ik vroeg waarom hij mij zo voor schut zette.
Hij liet de auto midden in het drukke verkeer stil staan en begon verder met slaan als ik wat zei. Uiteindelijk maakte ik de deur van de auto open en duwde hij mij eruit. Die dag heb ik huilend en vol ongeloof naar huis gelopen. Het werd er thuis niet beter op. Ik liep naar binnen en herkende de man van wie ik hield en verliefd op was niet meer. Zijn blik sprak boekdelen. Een hatelijke en gemene blik. Die vergeet ik nooit meer. Op de vraag waarom ik uit de auto moest “ stappen ” en moest weglopen , gaf hij me geen kans tot antwoorden en ging door met slaan en duwen.
Uiteindelijk begon ik te schreeuwen , huilen en smeken om te stoppen met slaan.
Ik sloot me op in de kamer en trok me voor 2 dagen terug. We spraken geen woord tot elkaar en die ochtend kusjes voordat hij naar het werk ging , kon ik ook vergeten. Na een dag of twee kwam hij vrolijk van het werk , alsof er nooit iets is gebeurd. Hij sprak helemaal niet over het gebeurde en zei nooit sorry.Ik leefde op dat moment in een wereld van totale verwarring. Ik wist niet meer hoe ik me moest gedragen en op stellen. Dit is maar een druppeltje op de hete plaat die ik heb beschreven. De maanden daarop ging hij steeds door met beledigen en uitschelden. Ik was in zijn ogen een domme kut wijf. Dat mocht ik haast elke dag aanhoren. Het slaan werd erger. Alles mondde uit tot schoppen , duwen , vuistslagen in het gezicht en zelfs een wurging. Ik werd op het laats vaak met de dood bedreigd. Ik liep letterlijk op eieren in mijn relatie. Ik moest zo op me woorden letten. Het was zo moeilijk voor me om nog me zelf te zijn. Ik voelde me steeds eenzamer en ongelukkig. Moest ik hem elke keer weer vergegeven? Moest ik hem elke keer weer een kans geven als hij na zo een nare bui weer veranderde in die lieve en zorgzame man die ik had leren kennen.
Ik woonde in een provincie waar ik geen familie en vrienden had. Die woonden veels te ver.Wie o wie moest ik in vertrouwen nemen en vragen om raad.Alles zag er zo zwart voor me uit. Me familie en vrienden keken altijd tegen me op.Moest ik ze dit wel vertellen en hoe zouden ze naar me ‘ kijken ’ , als ze dit te weten kwamen.
Uiteindelijk stapte ik naar de politie te stappen. Ik deed een melding .Geen aangifte.Nee , wat als hij erachter kwam dat ik aangifte had gedaan.
Uiteindelijk na 3 meldingen te hebben gedaan in een jaar , leek het ineens goed te gaan tussen ons. Ook had ik had het geluk dat ik een nieuwe vaste baan aangeboden kreeg , na een jaar lang als flexibele medewerker te hebben gewerkt. Ik zag weer wat licht in de tunnel.
Uiteindelijk moest ik voor me nieuwe baan tegelijkertijd ook weer studeren. Ik focuste me helemaal op me nieuwe baan en studie. Niet lang daarna begonnen de problemen weer. Mijn ex werd boos om de gekste dingen , eten die ik heb laten staan op het fornuis tot , wat ik wel en niet moest eten , hoe ik mijn kleedde , en waarom er geliked moest worden op foto’s die ik bijvoorbeeld op facebook plaatste.

Niet lang na die slepende ruzies raakte de maat voor mij echt vol , nadat hij me bij de zoveelste ruzie , een bloedmond sloeg en van achter in een wurg greep hield.Ik wist ’t al , het is nu of nooit om aangifte te doen en me los te rukken van deze man.

Ik belde de politie.Die kwamen heel snel , binnen 10 minuten waren ze er al.Ik deed die avond nog aangifte.Gelukkig werd hij meegenomen en kreeg hij de dagen daarna een huis – en contact verbod.Ik meende eindelijk me rust gevonden te hebben , de dagen erna maar ik voelde me net een ‘ zombie ’.Er ging van alles door me hoofd.Ik zat letterlijk in een achtbaan van emoties. Het was mentaal een zware strijd om niet toe te geven aan mijn zwaktes door bijvoorbeeld de aangifte in trekken.

Uiteindelijk kon ik heel gauw een huisje huren en vertrekken en dit allemaal in een bepaalde mate afsluiten. Nee , ik ben er nog niet helemaal over heen. En natuurlijk heb ik momenten dat ik me eenzaam gevoel. Maar het gevoel van mentale vrijheid omarm ik met alle liefde.Ik leer weer van me zelf houden .Kortom , ik voel me weer gelukkig , en kan weer die dingen in mijn leven oppakken waar ik van houd en die ik graag wil doen.
Wat ik graag wil meegeven aan vrouwen die in zo een situatie zitten ; schroom er niet voor iemand in vertrouwen te nemen en hierover te praten.Zoek vooral hulp , en wees niet bang voor de toekomst!
Aan het eind van de tunnel schijnt er altijd licht!”

Wat willen jullie aan haar meegeven? Laat hieronder je comment achter zodat ze dit kan lezen.
Stuur ook jou verhaal op zodat we dit kunnen belichten, naar beautykinks@gmail.com

God’s zegen!

Keshia

Comments

4 Comments on Mijn verhaal: ‘Mishandeld door mijn ex’..

 1. Lisette
  June 21, 2014 at 7:36 pm (5 years ago)

  Wat mooi geschreven maar, wat een vreselijk verhaal. Zo erg dat dit soort dingen gewoon nog steeds gebeuren. Dit is gewoon geestelijke en lichamelijke mishandeling. Gelukkig is ze niet meer bij die nare jongen, ze verdient zo veel beter. Het lijkt me wel erg als je in zo een situatie terecht komt, goed dat ze de politie heeft gebeld!

  Reply
  • Beautykinks
   July 2, 2014 at 2:44 am (5 years ago)

   Ja erg he, bedankt voor je reactie!

   Reply
 2. alexa
  July 2, 2014 at 8:42 am (5 years ago)

  wauw vreselijk dat je dit is overkomen. zou ik je een tip mogen geven? soms wat vaker een enter er tussen door te doen dat leest fijner nu is het echt een hele lap tekst 😉

  Reply
  • Beautykinks
   July 8, 2014 at 11:47 pm (5 years ago)

   Hoi Alexa,
   Bedankt voor het lezen. Dit is wat een van mijn lezers is overkomen. Dus niet bij mij persoonlijk. Elke week mogen lezers hun bijzondere verhaal naar mij mailen en die plaats ik op de blog!

   Bedankt voor je schrijfadvies!

   x Keshia

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *