Ongekamde bandu knotjes

Hey beauty’s,

Mijn ongekamde bandu knots! Ik heb na de haarmasker een curl definer mousse gebruikt van Beautiful Textures mousse en de volgende dag losgemaakt zonder het uit te kammen en dit was het resultaat dat ik wilde. Lekker knusse losse knotjes op mijn hoofd. Een tweede TWA fase hihi..
Normaal lijken de meeste Bandu Knots resultaten gewoon op krullen maar ik wilde er een andere effect mee bereiken.
Echter was mijn haar nog erg dof van de Ghassoul masker en soms leek er zelfs nog fijne zand in te zitten van de klei. Maar de doffe effect was juist mooi, alsof ik mijn haar had geverft! Ik denk na zo een masker moet je het echt 2 dagen achter elkaar wassen zodat alles er goed uit is.Maar mijn haren waren de volgende dag nog steeds zacht en uitkambaar en vooral GESTRECHT! Mijn haar leek daardoor direct langer! Blij met de resultaat dus. Ook voelt mijn haar sterker aan.

Het doet me denken aan een korte vintage style van vroeger

Het doet me denken aan een korte vintage style van vroeger

bandusknots2

banduknots3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *