Sheado Natural Hair 101 Christmas Edition

Zondag 22 december gaf Dominique Snip een informatieavond over kroes en krullend haar. Ze gaf bijvoorbeeld informatie over hoe belangrijk vitamine en mineralen zijn voor ons haar, en welke etenswaren bijdrage aan de gezondheid van het haar. Ik zal niet heel erg op in gaan over wat ze allemaal heeft verteld vanwege privacy redenen. Kom volgende keer gewoon lekker zelf kijken met een genot van thee en lekkers! Ow, wat heeft ze ons toch verwend!

 

S1230026 S1230023

Sheado, hoe komt ze aan deze naam?S1230035

Dominique vertelde dat ze heel erg gek is op Shea butter dus heeft ze het woord ‘Shea’ gebruikt. Mensen noemen haar vaak Do, dus nam ze deze letters als ‘Do’. Zo kwam ze aan de naam Sheado. Erg orgineel he!
Haar logo teken boven Sheado is een Shea butter noot.

Hierbij mijn korte vlog over de workshop. Hierbij liet een werkneemster bij Sheado (onderstaande foto) een funky hairstyle zien met synthetisch haar.

S1230037

Zoals ik in mijn vlog aan aangeef mocht ik niet alles filmen. Dus hierbij een korte fragment en vertel ik over mijn belevenis.

 

 

 

 

 

 

 

S1230011

Eindresultaat van de model.

Dit is het haar wat voor deze hairstyle werd gebruikt.

S1230001

Sheado Strawberry Chocolate Protein Fix review

In het filmpje kan je niet goed ziet wat ik had gekocht bij Sheado. Hieronder zie je dat ik de Sheado Strawberry Chocolate Protein Fix (probeer formaat) heb gekocht. Ik kon het niet laten.Ik heb gelijk mijn haren gewassen,daarna het op mijn haren gedaan en getwist.

Ik ben een grote fan van oliën omdat mijn haar hier goed op reageert. Dit keer heb ik een nieuwe olieproduct gebruikt, de Organic Root Stimulator HairRepair Vital Oils For Hair and Scalp.
Hier zit geen mineralen olie in of Petroleum. Het is druivenolie en amandelolie. Vervolgens heb ik dit drie uur ingehouden met een plastic kapje.
Deze olie heb ik op mijn hoofdhuid gesmeerd en de Sheado Fix op mijn haar.

Let op! Deze olie heb ik niet bij Sheado gehaald.

haarproduct

Mijn haar was totaal niet stug maar heel zacht en het voelde echt super sterk aan. En kijk die glans eens!
Het was niet zo dat mijn haar was beschadigd of zo, sterker nog mijn haar is heel gezond. Maar de fix is ook voor mensen die regelmatig hitte gebruiken op hun haar.

haar proteine behandeling

De Fix zorgt ervoor dat het de gaten vult in je haar die wordt veroorzaakt door hitte om breken te voorkomen.
Er zitten geen dierlijke proteïne in om stug haar te voorkomen.
En toch merkte ik toch echt een verschil in de gezondheid van mijn haar. Het werkt echt!

Ra ra wie kwam ik tegen?

Verder heb ik leuke mensen gezien die ook een rol spelen binnen de black hair gemeenschap. Zoals Giselle van She Sells.Die kennen jullie vast wel. Zo niet, klik hier S1230030voor informatie over haar webshop.

 

 

 

 

 

Tot slot.S1230017
Dominique is zo attent, dat ze ons nog een kleinigheidje gaf. Dat vond ik zo lief! Er zat Whipped Shea butter in en een turks armbandje.
Whipped Shea butter, wie houdt daar nou niet van?S1230020

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *