Superlooks Workshop in Diemen

Hoi Beauty’s,

Woensdag 19 februari had ik een make up date bij Superlooks want ik had dit gewonnen bij Vakantieveilingen voor een paar euro’s. Ik werd er warm ontvangen met een kopje thee en een Belgische chocolade. Het fijne van hun afspraken systeem is dat ze een online agenda hebben waarin je jou afspraak kan inzetten. Je kan kiezen uit 3 dagdelen, dus ochtend/middag/avond. Ik had de middag gekozen van 13.00u tot 16.00u. In eerste instantie lijkt dat heel lang maar dat was het juist totaal niet! Omdat je met een groepje van 8 naar binnen gaat heeft iedereen natuurlijk aandacht nodig dus dan gaat de tijd heel hard, dus het was zelf iets te kort.

Zo zag het er van binnen uit

Zo zag het er van binnen uit

Dit was de loungeruimte waar en een bakje thee konden drinken en wachten tot we naar binnen mochten met wat lekkers

Dit was de loungeruimte waar en een bakje thee konden drinken en wachten tot we naar binnen mochten met wat lekkers

S1370005

Ik heb onwijs veel geleerd als het komt tot tips&tricks. Heel de workshop had ik opgenomen maar helaas moet ik wel rekening houden met de vlog tijd dus kon ik de drie modellen die ik had gefilmd jammer genoeg niet aan jullie laten zien.
De eerste model was een blanke rijpere vrouw, de tweede model was een jong getinte marokkaanse meisje en de laatste model was een donkere meisje. Gezien mijn doelgroep voornamelijk getint en donker is heb ik het moeten beperken tot de donkere model.
Vergeef mij voor de andere modellen die ik er niet bij heb kunnen doen.

Superblij was ik om een visagiste te vinden die verstand heeft van het opmaken van de donkere huid. Superlooks heeft perfecte producten voor ons huidje en slaat niet grauw aan. Het is betaalbaar en vaak luchtig.
Zij doet ook modellen opmaken voor de catwalks en bruidjes dus als je haar gegevens wilt, laat een comment achter.

Deze workshop is echt een aanrader voor als je meer wilt weten over het opmaken van jezelf. Je leert er ontzettend veel van en ze heeft veel geduld met je.

Op het laatst kregen we ook een cadeau mee! We mochten twee lip/oogpotloden meenemen en een oogschaduw van Superlooks.
Cool he!

Bekijk het filmpje en laat weten wat je ervan vond. Zal je er ook heen gaan of ben je al geweest?

Vergeet niet te abonneren op mijn blog/bloglovin/Youtube en volg/like mij ook op FB/Twitter/Instagram!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *