Tafelgesprekken met journaliste Charlotte Knobben

Hi loves, Aviary Photo_130663807366712776

Ik weet dat het een tijd is geleden dat ik een artikel heb gepost op mijn blog. Momenteel
ben ik erg druk met het organiseren van 3 volle workshops, boek schrijven en ook nog eens verhuizen.
Vandaar dat het wat rustiger was op de blog. Maar hey, ik ga gewoon door.
Ik beloof een filmpje te maken over mijn huidige situatie. Het grappige is dat het filmpje al is gemaakt, maar ik en me huis zien er niet uit dus besloot ik toch maar een andere filmpje te maken!
Het leuke is dat ik nog steeds wordt benaderd door journalisten die graag mij willen interviewen
waaronder journalist Charlotte Knobben. Zij is bezig met een ‘tafelgesprekken’ project waarin geloof, eetgewoonten en cultuur bij elkaar komt en wat het betekend per persoon. Ik vond dit een aparte onderwerp waaraan ik graag aan wilde meewerken!

Omdat ik in een verhuizing zat en beide huizen rommelig waren, mocht ik de interview doen bij mijn lieve buurvrouw. Ik heb heerlijke funchi gemaakt met vis want Antilliaanser dan dit gerecht kan het haast niet!
Wat ik zo leuk vond van Charlotte is dat ze kwam met mijn lievelings snacks verpakt in cadeau papier. Ze kwam niet met 1 maar 3 advocado’s! Ik kan die dingen eten alsof het snoepjes zijn, of wacht het zijn toch ook snoepjes?

Ben je nieuwschierig naar het artikel van deze journalist? Bekijk hem hier!

God’s zegen!

Keshia

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *