TAG: Another Blogging Tag

Hi loves!vintage look
Na wat rond te hebben gesnuffeld op het net kwam ik deze leuke TAG tegen. Dit wordt mijn eerste TAG omdat ik niet zo volger van ben.
Als ik in mijn beautykamer aan het rommelen ben dan wil ik altijd zelf beslissen waarover ik film of schrijf. Soms ben ik mij aan het opmaken of mijn haren aan het doen en denk ik ‘laat mij dit maar filmen!. Ja i know, ik ben lekker eigenwijs
en tegendraads. Ik ga niet vaak met de stroming mee want dit maakt mij Keshia! Soms is dat niet handig gezien vele lezers op TAGS zoeken op Google of op Youtube, zal je mij daar niet snel tussen vinden. Mij moet je meer zoeken op mijn blog omdat de styl en de info authentiek zijn en wil ik zo houden. Misschien niet zo heel handig om als blogger heeeeeel dicht bij jezelf te blijven want ik moet mijn horizon daarin verbreden dus hier komt het; ANOTHER BLOGGING TAG!!


Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?

Als een amateurtje die net 6 maanden bezig is ben ik best trots op hoever ik ben gekomen. Echter zou ik mijn profielfoto nog willen veranderen want
deze die ik momenteel op mijn blog heb staan is met mijn telefoon gemaakt. JA ECHT!! Ik ben al druk bezig om een speciale fotoshoot te regelen die mijn karakter kan weergeven op een foto. Dat kost wat werk om die fotograaf te vinden want zo makkelijk is dat niet. Gelukkig heb ik haar gevonden en dit zal binnenkort veranderen! Finally..
Ik vind dat mijn foto’s ook wat beter moeten dus ook hieraan zal ik werken en desnoods een nieuwe camera kopen. Ik wil alleen niet zo grote camera ding hebben, hoe mooi het er ook uitziet vind ik het niet comfortabel om mee te reizen. Het moet gewoon een makkelijke pocket camera zijn wat ik ook aan het uitpluizen ben welke het beste is. Echter vind ik foto’s maken met mijn telefoon fijn want dat is iets wat je altijd bij je hebt en het makkelijk kan filteren en hup op Social Media zetten zonder al te veel gedoe. Tjah, i guess i am just a simple girl..

Doe je alles voor je blog alleen?fighter
Toen ik dacht dat ik veel over computers wist, had ik het helemaal verkeerd! WordPress, Blogger een website bouwen?! HELPPP! Nee, zo slim was ik dus
niet maar gelukkig getrouwd met een IT consultant die wel van aanpakken weet met die dingen.
Hij helpt mij enorm en leert mij het een en ander zodat ik zelf weer verder kan. Goh, ik vraag hem zo vaak dat ik het niet eens meer durf.
Ik kijk hem aan met puppy ogen en dan maakt hij wel weer tijd ervoor. Maar makkelijk is het niet hoor, althans voor mij. Vandaar dat mijn
blog wat simpel blijft in vergelijking met anderen, want dit past ook meer bij mij. Simpel en eenvoudig, of te wel Jip en Janneke taal (uiterlijk).


Welk cijfer zou je je eigen blog geven?

Ik zou mijn blog een 7,5 geven. Ik zie zeker een paar punten die ik zou willen veranderen.

Verdien je geld met bloggen?geld verdienen
Vele bedrijven willen hoge bezoekersaantallen horen voordat ze in je willen investeren.
Echter zijn er ook ondernemers die mijn blog weten te waarderen om ‘mij’. Niet omdat mijn blog weinig bezocht wordt, maar puur omdat
ik het fijner vindt dat een ondernemer ‘mij’ ziet en niet alleen mijn bereik. Ik snap hun punt wel hoor maar het komt zo onpersoonlijk over.
Dus ik ben super super blij dat mensen mij benaderen met gratis behandelingen en gratis producten en dan mogen ze er zeker van uitgaan dat ik
daarover zal gaan bloggen of vloggen. Ik waardeer dit zeker en het is een leuke begin. Echter in de toekomst wil ik er wel wat mee verdienen omdat ik van dit mijn ‘baan’wil maken.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?bloggen
Ik merk nog weinig nadelen van bloggen dan naast het feit dat mensen veel over je weten, wat ik persoonlijk niet zo heel erg vind.
Wat ik minder leuk vind is dat je heel voorzichtig moet zijn als blogger als je met ideeën komt want kapers liggen om de loer.
Omdat ik een blogger ben, zeg ik wat ik vind over alles wat er om mij heen gebeurd of producten reviews. Ik ben daarin heel eerlijk en mij zul je niet zo snel horen dat alles mooi, fijn en heerlijk is want daar geloof ik simpelweg niet in. Jullie hebben recht om te weten hoe ik denk over dingen en spullen dus zal het zo zeggen zoals het is zonder erom heen gepraat. De een kan dat waarderen en de andere niet. Heel jammer voor diegene, maar dat is het risico met werken met een eerlijke blogger.
Wat mij ook opvalt is dat bedrijven wel iets meer mogen investeren in de donkere bloggers, want helaas zie ik dit niet zoveel hier in NL.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?eerlijk
Ik moet raakvlakken met een blogger hebben. Zelfde interesses,informatief, eerlijke en sterke mening en een beetje humor!
Heel stijfjes praten ga ik van gapen hihi..

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?
Ik heb zoveel leuke meiden leren kennen door het bloggen! Om maar even een paar op te noemen: Christina, Ajoeba, Jennifer en Sunita!
Oeee ik kan zoveel noemen dus als je er niet bijstaat, SORRY! Maar ik vind jullie GEWELDIG!

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Ik vind persoonlijk bloggen heerlijk omdat ik een open persoon ben. Echter moet ik me erin beperken omdat mijn partner en familieleden dat niet altijd heel fijn vinden. Ze willen niet hun foto’s op de blog of het filmen van ons paleisje enz. Dus sommige dingen
houdt ik wel privé.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Ik heb zeker in gedachten om nog even te bloggen omdat ik nog zoveel doelen ermee heb om te verwezenlijken. Als ik dat allemaal heb gedaan en het gaat goed dan zien we wel hoe ver ik kom.

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
Hmm, is denk ik afhankelijk in welke fase ik zou zitten van mijn leven. Misschien over een paar jaar dat ik 2 jaar op non- actief sta dan komt dat in de verleiding ja. Maar ik denk niet dat ik dat zou doen omdat het mijn ‘baby’is. Ik had op Hyves zoveel poëzies geschreven over de liefde en altijd erop bewaard. Echter ging ik 2 maanden geleden kijken naar mijn Hyvesaccount en bleek dat mijn profiel weg was omdat Hyves nu alleen maar spelletjes bevat! Zo wat vond ik dat erg en nu nog steeds. Deze teksten schreef ik van mijn 19e tot mijn 23e en mensen vonden het geweldig! Als iemand weet hoe ik dit terug kan vinden, let me know! Helaas geen contact met Hyves kunnen krijgen.

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
– Iphone 4 zwart
– Een kleine videocamera met een SD kaart
– Toshiba witte laptop 17 inch beeld

God’s zegen!

Keshia

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *