Uitgekamde Bandu knots + update Beautykinks

Hoi Beauty’s,

Hierbij mijn uitgekamde bandu knots. Misschien weten jullie het niet maar ik houd niet van te veel curl definition en te perfecte haar. Ik houd juist van fluffy, wilde en niet al te netjes haarstylen. Aviary Photo_130378313406954538
Dit past beter bij mijn persoonlijkheid 😉
Ik heb deze model gemaakt met de Shea butter van Sheado en met de mousse van Beautifull Teaxtures.

Wat vinden jullie ervan? Een Jay or Nay? Let me know!!

Aviary Photo_130378316901539683

P.S Momenteel maak ik foto’s met mijn telefoon wat natuurlijk niet zo heel mooi is, maar dat zal vanaf april verandering in komen. Ik ben op zoek naar fotografen die mooie professionele foto’s van mij kunnen maken maar ook zal ik in de toekomst een kleine fotografie curcus doen om mijn skills te verbeteren om jullie blijer te maken! Ook zal ik mij omscholen naar een echte professionele blogger door een kortdurige opleiding te volgen want ik wil alleen maar de kwaliteit van de blog verbeteren voor jullie! Jullie kunnen mij steunen door mij te blijven volgen en mijn social media kanalen te liken en abonneren.

uitgekamde banduknots1

Wat vinden jullie van Beautykinks progressie?

Love you for watching!
God zegen..

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *