Vitaminen, mineralen en visolie

vitamine

Voordat je haar en huid er mooi uitzien moet je eerst zorgen dat je geen tekorten heb aan vitamine en mineralen. De meeste (donkere) mensen hebben een tekort aan Vitamine D omdat we te weinig zonlicht krijgen. En zelfs in de zomer moeten vooral donkere mensen deze vitamine blijven slikken. Neem een multivitaminen waar alles inzit en een goede visolie! Doe goed je research want er zijn vele ‘neppe’ varianten ervan. Heb je je weleens afgevraagd waarom sommige van deze producten heel duur zijn en van een andere merken weer heel goedkoop? Terwijl ze zogenaamd dezelfde werking zouden hebben. Juist! Nep dus en het is zelfs schadelijk voor je lichaam, pas op!

Persoonlijk ben ik een fan van de WIN producten omdat deze bewezen zijn in hun hoogwaardige en zuivere producten. Ze zijn iets aan de prijzige kant maar je kan de ondernemer altijd korting vragen van 10%- 35% afhankelijk van de grote van je aankoop.
Wil je weten waar ik mijn producten vandaan haal? Klik op de link.

Wacht niet tot het te laat is door allemaal gezondheidsklachten op te lopen. Je kan beter preventief te werk gaan dan later onnodige klachten krijgen.
Helaas denkt de mens er pas aan wanneer het kwaad al is geschiedt, of hebben een mentaliteit van
‘ik eet toch gezond?!’.
Gezond eten is helaas tegenwoordig niet goed genoeg meer. Het eten van nu zit niet meer de hoeveelheid voedingsstoffen als vroeger vanwege de lucht vervuiling waarin het groeit.

Wist je dat je meer aankomt als je niet voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgt?
Dit komt omdat je hersenen de tekorten opmerkt en je daardoor steeds een sein krijgt dat je honger hebt omdat je lichaam de tekorten probeert op te vullen.
Als je geen tekorten hebt, zul je merken dat je minder hongeraanvallen zal krijgen.
Wil je weten of je tekorten hebt, vraag een bloedtest aan bij de dokter. Ze zullen blij met je komst zijn als ze zien dat je bewust bent van je gezondheid.

Waarom ik PURE visolie ook zo belangrijk vindt?
Omdat het mijn hart, hersenen en ogen ondersteunt daar waar nodig. Niet onbelangrijk dus!

Doe a.u.b. je onderzoek over de goedkope varianten ervan zoals Davitamon, Kruidvat merken enz. Het zijn synthetische stoffen die je lichaam niet kan op nemen en het daardoor weer er uit plast. Dit ruik je ook vaak aan je urine.

Een gezonde groet!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *