Voorbereidingen for our ‘union dag’.

Er wordt mij vaak de vraag gesteld of ik al bezig ben met het plannen voor onze “union day” oftewel bruiloft, en staan dan verbaasd wanneer ik NEE zeg. Ik besteed liever veel aandacht aan onze fundering van het PARTNERSCHAP dan me bezig houden met de ‘weddingsindustrie’. Mensen besteden teveel tijd aan het plannen aan een bruiloft en minder aan de band dat je met elkaar hebt en met God Jehova. Liefde tussen twee mensen moet geen entertainmentshow zijn voor mensen. Het moet een entertainment zijn tussen Jehova en de love couples.
Er kan een kleine etentje zijn voor de ouders van een koppel, want dit geeft hun een ‘afsluiting’ van hun opvoeding aan hun kind dat nu officieel een volwassene partner is. Maar het geeft ze vooral het gevoel van opluchting en vrede.

Waarom?

Omdat als ouders op sterven liggen hoeven zij zich niet druk te maken dat ze een kind hebben die geen partner heeft die op hem/haar te let. Het is een geruststelling voor ze.

Wat vindt jij hiervan? Laat het mij weten in een comment en vergeet je niet te abonneren op mijn blog en de andere Social Media kanalen!

 

God’s zegen!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *